La divina tragicomèdia grega

La divina tragicomèdia grega
La tempesta cau sobre Grècia, y hace estragos con su fuerza, and all the world is looking there waiting for the results

dimarts, 24 d’abril del 2012

DES DE L’AJUDA DEL FMI FINS A LA QUALIFICACIÓ A BONUS BROSSA (29 MARÇ DE 2011)

CAT. A finals de l’any 2010 el FMI, va anunciar la tercera injecció de capital sobre Grècia, van ser d’un 2.500 milions d’euros, conjuntament amb el pla d’ajuda a Grècia, totes les ajudes va donar una suma total d’uns de 10.780 milions, la qual Grècia haurà de tornar en anys posteriors.
Amb l’entrada del 2011 la situació financera no va anar a millor i durant aquest any la península hel•lènica, va estar envolta de múltiples reformes i canvis per intentar poder solucionar la situació, d’una dificultat extrema. L’11 de Gener, aquesta va donar a les Lletres del Tresor un valor de 1.950 milions en una rendibilitat del 4,9% a sis mesos, val a dir que aquesta era unes 8 dècimes més que del any anterior (4,82%) posteriorment (durant el gener), les posaran a 650 milions amb una rendibilitat del 4,1%, en aquest cas a tres mesos.
Durant aquell més de Gener, es fa un anunci per l’agencia de qualificació de Reics Fitch, que la nota de deute grega baixa a un BB+ on aquesta era de BBB, una qualificació de Bono Brossa.
El FMI pensa en el deute que té aquest país, el qual munta fins 50.000 milions les privatitzacions fins el 2015, per a poder pagar. Referent a la institució monetària on inicialment s’havia declarat uns 7000 milions fins el 2013 ara són de 15.000. A finals de Febrer la Unió Europea i el Fons Monetari Internacional, ja que considera que el país esta realitzant una sèrie de progressos, però abans d’efectuar el quart recat, ha de veure que el país es desenvolupa satisfactòriament i que hi hagi un equilibri fiscal i recuperació econòmica, per tal de no invertir inútilment.
El mes de març, a al país Grec li cau una gerra d’aigua freda quan es rebaixa encara més la qualificació de deute, fent que s’hagi de reestructurar la deute en el futur. Torna a posar les Lletres del Tresor sobre el 1.600 milions a sis mesos com les primeres del gener, amb interès del 4,75%. Finalment a acabant el més de Març, l’agencia Standard i Poor’s va baixar la nota de la deute grega dotant-la de Bono Brossa.
Cal apuntar, ja que abans hem parlat sobre les qualificacions del deute de Grècia, amb BB, aquestes lletres son un seguit de símbols que donen la situació del país, tenim un grau òptim representat en AAA, fins el D (irrecuperable),en graus intermedis, (AA+, AA, A, B… etc.) el nostre territori esta del centre negatiu.


En aquest enllaç web, es pot veure d’una manera més clara, els nivells de deute i condicions dels països: http://qmunty.com/blog/2012/01/17/calificaciones-de-la-deuda-publica-de-los-paises-segun-las-3-agencias/
---------------------------------------------------------------------------------
CAST. A finales del año 2010 el FMI anunció la tercera inyección de capital sobre Grecia, fueron de unos 2.500 millones de euros, conjuntamente con el plan de ayuda en Grecia, todas las ayudas dieron una suma total de unos de 10.780 millones, la cual Grecia tendrá que volver en años posteriores.
Con la entrada del 2011 la situación financiera no fue a mejor y durante este año la península helénica estuvo rodea de múltiples reformas y cambios para intentar poder solucionar la situación, de una dificultad extrema. El 11 de Enero, esta dio a las Letras del Tesoro un valor de 1.950 millones en una rentabilidad del 4,9% a seis meses, esta era unas 8 décimas más que del año anterior (4,82%) posteriormente (durante enero), la...s pondrán a 650 millones con una rentabilidad del 4,1%, en este caso a tres meses.
Durante aquel mes de Enero, se hace un anuncio por lo agencia de calificación de Reics Fitch, que la nota de deuda griega baja a un BB+ donde esta era de BBB, una calificación de Bono Basura.

El FMI piensa en la deuda que tiene este país, el cual asciende hasta 50.000 millones las privatizaciones para el 2015, para poder pagar. En lo referente a la institución monetaria donde inicialmente se había declarado unos 7000 millones parael 2013 ahora son de 15.000. A finales de Febrero la Unión Europea y el Fondo Monetario Internacional, puesto que considera que el país esta realizando una serie de progresos, pero antes de efectuar el cuarto rescate, tiene que ver que el país se desarrolla satisfactoriamente y que haya un equilibrio fiscal y recuperación económica, para no invertir inútilmente.
El mes de marzo, a el país Griego le cae una jarra de agua fría cuando se rebaja todavía más la calificación de deuda, haciendo que se tenga que reestructurar la deuda en el futuro. Vuelve a poner las Letras del Tesoro sobre los 1.600 millones a seis meses como las primeras de enero, con interés del 4,75%. Finalmente a acabando el mes de Marzo, lo agencia Standard y Poor’s bajó la nota de la deuda griega dotándola de Bono Brossa.

Hay que apuntar, puesto que antes hemos hablado sobre las calificaciones de la deuda de Grecia, con BB, estas letras son una serie de símbolos que dan la situación del país, tenemos un grado óptimo representado en *AAA, hasta el D (irrecuperable),en grados intermedios, (*AA+, *AA, A, B… etc.) nuestro territorio(Grecia) esta del centro negativo.
 
En este enlace web se puede ver de una manera más clara los niveles de deuda y condiciones de los países: http://qmunty.com/blog/2012/01/17/calificaciones-de-la-deuda-publica-de-los-paises-segun-las-3-agencias/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada